Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Niets is efficiënter dan een eerste kennismakingsgesprek,  ideeën worden uitgewisseld en op deze manier worden uw wensen duidelijk voor ons.  We laten u foto's zien van uitgevoerde ontwerpen en totaalprojecten zodat u reeds een eerste beeld krijgt hoe wij te werk gaan.  In het kennismakingsgesprek komt alles wat met de tuin te maken heeft aan bod, zo komt de architect te weten welke stijl er het beste bij u en de woning past.

 

Opmeten en eventuele hoogtemeting van uw tuin

Uw tuin wordt door het oog van de architect bekeken, bestudeerd, gemeten en er worden eventueel foto's en hoogteopmetingen gedaan.   Dit opdat alles grondig in kaart kan worden gebracht en kunnen starten met het voorontwerp.

 

Voorontwerp

Schetsvoorstel met onze ideeën op papier gezet. Op deze manier kunt u reeds zien hoe uw tuin er in werkelijkheid zal uitzien, uw droomtuin komt stilaan naderbij. In deze fasen kunnen er nog wijzigingen worden uitgevoerd tot wanneer dit volkomen naar wens is.

 

Definitief ontwerp

het voorontwerp wordt omgezet naar een eindontwerp.  Nu heeft u alles om uw droomtuin waar te maken, enkel nog een ervaren uitvoerder voor de verwezenlijking heeft u nodig. Hier bent u ook bij ons aan het juiste adres. Net omdat wij zelf alles in handen hebben en met eigen personeel werken, kunnen wij garant staan voor de kwaliteitsafwerking tot in de puntjes.

 

Tuinaanleg

In deze fase kunnen wij uw tuin, oprit terras, zwembad of zwemvijver,... met alle creativiteit en uiterste vakkennis verwezenlijken.  Een groot pluspunt is dat de architect steeds ter plaatse is,  hij kan u onmiddellijk te woord staan en mits de mogelijkheid kunnen er nog steeds veranderingen aangebracht worden, tot wanneer u zich helemaal thuis voelt in uw droomtuin.

GREENDESIGN

Ontwerp

Totaalconcepten

Biopool / Biobaden

Zwembaden

Zwemvijvers

Kunstgras

website designed & hosted by WebCo-Services

CONTACT

 

Avermaat 124

9240 Zele

 

Tel: 052/52 53 60

GSM: 0497/67 14 38

Email: greendesign@telenet.be