Stapstenen

Bij Greendesign in Zele, vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten bestrating. Naast de vaak gebruikte klinkers, tuintegels en terrastegels maken ook stapstenen deel uit van dit aanbod. Deze stapstenen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, vormen en maten en kunnen op evenveel manieren gebruikt worden. Dicht bij elkaar als tuinpad, verder van mekaar als echte stapstenen, in het gras of in een vijver: de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos! Geeft uw tuin weeral net dat tikkelt meer.

 

We plaatsen verschillende soorten stapstenen

Zo zijn deflagstones (ook wel Japanse stapstenen genoemd) zeker en vast iets voor personen die houden van een natuurlijke en unieke look. Deze stapstenen worden namelijk natuurlijk gevormd waardoor geen enkele steen gelijk is. Daarnaast zijn er ook de gekapte stapstenen. Deze bestaan meestal uit graniet of blauwsteen, maar hebben uiteraard niet hetzelfde natuurlijke karakter als de flagstones. Geeft men de voorkeur aan een strakker geheel, dan zijn er ook tegels of boordstenen die gebruikt kunnen worden als stapsteen. De boordstenen worden dan plat geplaatst en hebben allemaal min of meer hetzelfde uiterlijk, net zoals tegels.

 

De eindeloze mogelijkheden van stapstenen.

 

Het leggen van stapstenen zorgt ervoor dat een tuin een persoonlijke toets krijgt. Men kan deze op allerlei manier creatief plaatsen, zo vormen stapstenen bijvoorbeeld de ideale oplossing om een uniek tuinpad aan te leggen doorheen een gazon, maar kunnen ze ook perfect tussen planten of in zand gelegd worden. Op een grindpad zorgen stapstenen er dan weer voor dat het pad makkelijk kan worden bewandeld. Ten slotte maakt men ook in vijvers dankbaar gebruik van stapstenen voor het creëren van een natuurlijke en speelse uitstraling.

Realisaties

GREENDESIGN

ontwerp

tuinaanleg

terrassen

opritten

kunstgras

zwemvijvers en tuinarchitectuur

website designed & hosted by WebCo-Services

CONTACT

 

Avermaat 124

9240 Zele

 

Tel: 052/52 53 60

GSM: 0497/67 14 38

Email: greendesign@telenet.be