Tuintrap

Een hoogte verschil in een tuin hoeft geen nadeel te betekenen. Men kan er net gebruik van maken om de tuin een extra cachet te geven, bijvoorbeeld door het niveauverschil op te vangen met een keerwand of met een palissade.

Daarnaast kan men ervoor kiezen om de tuin uit te rusten met een mooie tuintrap in de vorm van bloktreden.

Deze bieden verschillende voordelen en zijn bovendien in meerdere varianten te verkrijgen.

 

Het spreekt voor zich dat tuintrappen vooral praktisch moeten zijn. Daarom plaatsen wij bloktreden om een trap te creëren. Deze bestaan in grote maten en creëren op die manier een draagvlak dat voldoende groot is om comfortabel op te lopen. Een tuintrap die er mooi uitziet maar die te kleine treden heeft, zal immers al snel voor gevaarlijke taferelen zorgen.

 

Indien er gekozen wordt voor natuursteen, kunt u de traptreden laten afstemmen op uw terrastegel, vijverboord,... of omgekeerd.

De bloktreden openen een wereld van creatieve mogelijkheden, Zo kan u ze gebruiken om een tuintrap te maken, maar vinden ze ook hun toepassing als afboording van bijvoorbeeld een terras, een zwembad, een vijver of zelfs een perceel.

 

Een prachtige tuintrap is de ideale manier om een hoogteverschil in een tuin op te lossen. Door te kiezen voor een tuintrap in natuursteen maakt u bovendien een keuze die perfect in harmonie is met het natuurlijke karakter van de omgeving.

 

En misschien wenst u wel een terras of zwembadboord in hetzelfde materiaal aan te leggen? Ook dat is geen enkel probleem bij Greendesign te Zele

 

Overigens heb je bloktreden in verschillende granietsoorten en heeft u de keuze uit diverse afwerkingen, zoals bijvoorbeeld anti-slip.

Realisaties

GREENDESIGN

ontwerp

tuinaanleg

terrassen

opritten

kunstgras

zwemvijvers en tuinarchitectuur

website designed & hosted by WebCo-Services

CONTACT

 

Avermaat 124

9240 Zele

 

Tel: 052/52 53 60

GSM: 0497/67 14 38

Email: greendesign@telenet.be